Home » , , » PROMO BULAN MEI 2014

PROMO BULAN MEI 2014

Written By ummi deen on Friday, 2 May 2014 | 02:59

Assalamualaikum semua sahabat..

Biasa la... awal bulan sure ummi akan kongsikan promo bagi bulan ini.. tengok tajuk pun dah tau kan?

OK... Dengan pasti nya...

Bagi Bulan MEI 2014 jatuh kepada MEALSHAKES (MS)
Beli 6 can FREE 1 can
RM 682.50 tuk set promo nie


So, kepada ibu-ibu yang sayangkan anak-anak mereka..better amalkan MS nie.. memang bagus bagi anak-anak yang sering mengalami sembelit, mudah diserang selsema atau demam, susah nak makan, ada asthma atau pun anak obesiti.

Pengalaman ummi tentang MS nie mmg best la.. 




MUHAMMAD ALIF - anak yang sihat, cergas dan memilih dlm menu makanan tapi sering selsema..mmg x boleh sejuk sikit..berair la hidung dia..tido tengah hari pun berselimut tau...huhuhuhu...
boleh bayangkan tak? kita berpeluh & panas tp dia rileks jer..berpeluh tp dia blh bertahan...hahahaha..mmg pelik..badan mmg tak ingat sihat walafiat..semua yang jumpa dia mesti ingat dh sekolah rendah...padahal baru jer 6 tahun..hehehehe. tp sejak ummi secara senyap2 masukkan 1 sudu kecil MS dlm minuman milo dia setiap pagi...ALHAMDULILLAH..nk tgk hidung yg berair mmg susah..demam? tahun nie belum demam lagi...mmg ummi x nak la...susah nk jaga dia klau dia demam..manja yang amat..hehehehe


Ini gambar terkini Alif.. Sukan Tadika Nur Arif, Taman Mesra, Kajang pada 26 April 2014... sebelah tue gambar pengasuh di tadika tersebut... dari umur 4 tahun dah stay situ...mmg manja la.. ape nk makan...semua pengasuh nie masak.. tapi pengasuh (Kak Mona) cakap yang Alif sekarang main sebat jer.. asal ada makanan...tapi kalau lunch lambat siap...Alif mintak nasi putih, telur dadar dan kicap..settle.. sekarang pun Alif dah kurus berbanding sebelum ini...Alhamdulillah...syukur pada Ilahi..

Nie testimoni ummi terhadap hero sulung ummi...blum hero ke2 lagi...yang ke2 lagi gempak..mesti korang x percaya sbb dorg nie muka jer sama tapi saiz berbeza..hahahaha... Ummi smpai skrg x blh blah ngn dorg...mcm pelik jer.. 

Tak percaya? okies.. nanti entry lain ummi kongsi gmba diorang bersama yea..

0 comments:

Post a Comment

MACAM MANA ORDER?

Pemilik : Zainab Abdul Ghani (ZAI)

Shaklee ID : 928639

HP : 012-5844854 (sms/watsapp/wechat)

COD : area Kajang, Bangi, Semenyih & Putrajaya

Pos Laju : Seluruh Malaysia

Powered by Blogger.